Logo Yourskills

Retningslinjer for fællesskabet

1. januar 2019

Generelt

Når du bruger Yourskills, er du en del af et fællesskab med udviklere, lærere og studernede, elever og kursister fra hele Danmark. Hver eneste nye, smarte funktion i Yourskills er forbundet med en vis form for tillid. Tusindvis af brugere lever op til denne tillid, og vi stoler på, at du også vil opføre dig ansvarligt. Retningslinjerne nedenfor hjælper alle med at få en god og lærerig oplevelse på Yourskills.

Det er ikke sikkert, at du bryder dig om alt det, du oplever, læser eller ser på Yoursills. Hvis du mener, at noget indhold er upassende, kan du bruge rapporteringsfunktionen til at sende det til gennemgang hos Yourskills. Så vil materialet blive gennemgået grundigt for at afgøre, om retningslinjerne for fællesskabet er blevet overtrådt.

Undervisningsmateriale

Yourskills er fælleskab hvor der deles undervisningsmateriale, og alt materiale skal have dette formål.

Ophavsret

Respekter ophavsretten. Upload kun materiale, som du selv har lavet, eller som du har tilladelse til at bruge. Det betyder, at du ikke må uploade opgaver, som du ikke selv har lavet, og at du ikke må bruge indhold i dine materialer, som andre har ophavsretten til, fx uddrag af ophavsretsligt beskyttede materialer eller opgaver, som andre har lavet, uden de nødvendige tilladelser.

Men du må gerne kopiere, ændre eller tilføje materiale via de funktioner Yourskills stiller tilrådighed til dette formål.

Logo
Om Yourskills   ·   Servicevilkår   ·   Retningslinjer for fællesskab   ·   Privatlivspolitik   ·   Databehandling