Logo Yourskills

Privatlivspolitik

1. januar 2019

Om Yourskills

yourskills.dk er ejet og drives af matX ApS (cvr 37144894). matX ApS formål er at udvikle, producere og sælge digitalt undervisningsmateriale i lyd, billede og tekst, samt indsamling og statistisk analyse af data til forskningsmæssigt brug og hermed forbundet virksomhed.

I forbindelse med administrationen af yourskills.dk indsamler og behandler matX ApS persondata med henblik på at opfylde formålet beskrevet i denne Privatlivspolitik.

I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine persondata indsamles og anvendes, når du er bruger af yourskills.dk, og hvordan du kan få indsigt i dine egne persondata og hvordan de kan slettes.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til matX ApS behandling af dine persondata som led i administrationen af yourskills.dk, kan du kontakte matX ApS, Hvidovrevej 96, 2650 Hvidovre, tlf.: 30 42 54 65, eller via mail dp@matx.dk.

Persondata

Når du opretter en profil på yourskills.dk indsamles følgende oplysninger

Når du logger på yourskills regeristeres tidspunktet for at sikre, at dit password ikke kan brydes ved at gætte det.

Når du får en opgave (herefter Opgaven) rettet af yourskills.dk indsamles følgende oplysninger

Deling af dine persondata

Når du tilmelder dig et hold tilknyttes din profil til holdet og den bliver synlig for holdets lærer. Dit brugernavn og dit krypterede kodeord kan lærer dog ikke se. Men du skal være opmærksom på at læreren bruger dit navn til at identificere dig.

Du skal også være opmærksom på at læreren kan se hvilke IP-adresser du er på samt hvilke opgaver du løser og hvilken dag du løser dem og om de er løst korrekt. IP-adressen bruges til at identificere dig for at sikre at du ikke benytter andre at løse dine opgaver.

Formål med oplysningerne

Dataopbevaring

matX ApS opbevarer din profil og andre personoplysninger, som du tilvejebringer, herunder oplysninger om hvilke opgaver du har fået rettet og om de var besvaret korrekt, så længe du har en profil eller som nødvendigt for at yde vores services til dig.

Hvis du vælger at slette din profil, bedes du være opmærksom på, at alle dine oplysninger om hvilke opgaver du har fået rettet og om de var besvaret korrekt også vil blive slettet. Oplysninger slettes på din anmodning.

Oplysningerne opbevares i Danmark hos matX ApS underleverandør.

Markedsføringsformål

Dine personoplysninger anvendes ikke til markedsføringsformål.

Adgang til og indsigt i de persondata, som vi opbevarer om dig

Du kan se data i via din profil, herfra kan du ligeledes slette dine data.

Ændringer til denne Politik

matX ApS forbeholder sig ret til at foretage ændringer til denne Privatlivspolitik. Datoen, der vises i starten af ​​denne Privatlivspolitik, angiver, hvornår den sidst blev revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til den, vil vi give dig meddelelse herom via yourskills.dk eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Hvis du gør indsigelse mod vores ændringer, kan du slette din profil. Din fortsatte brug af vores yourskills.dk eftert meddelelse om ændringerne til Privatlivspolitik betyder, at du accepterer den opdaterede Politik.

Klagemulighed

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via email: dt@datatilsynet.dk.

Historisk

Logo
Om Yourskills   ·   Servicevilkår   ·   Retningslinjer for fællesskab   ·   Privatlivspolitik   ·   Databehandling